IMG_4338
135_2238x3000_300dpi_all-free-download.com_9526180
Depositphotos_14614577_original
131_3756x2872_300dpi_all-free-download.com_6349627

BEHANDLINGAR

Ansiktsmassage

118_3992x6016_300dpi_all-free-download.com_10042150Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen i ansiktet och många muskler som kanske används alltför sällan får en välbehövlig genomkörare. När blodflödet stimuleras får cellerna mer näring samtidigt som blodet forslar bort skadliga ämnen som annars kan lagras i cellerna.

Bodyscrub

I Asien är scrub en vanlig skönhetsbehandling. Man har för länge sedan upptäckt hur en kraftfull exfoliering av huden gör den både mjuk, ren och vilken lyster den får. Ofta kombinerar man med massage. Behandlingen tar bort döda celler samt ger huden en ny ren och slät yta.

Fotmassage

Fotmassage är inte bara bra för trötta, värkande fötter. Fötterna har mer än 7 000 nervändar frånhela kroppen och akupressurpunkter som påverkar varje organ i kroppen. Väl utförd fotmassage utnyttjar
den urgamla och ursprungligenkinesiska kunskapen om reflexologi, att olika punkter under fötterna är förbundna med olika organ i kroppen. Fotmassage sänker därför hela kroppens stressnivå.

Att fotmassage dessutom är skönt och avkopplande gör ju inte saken sämre. Behandlingen avslutas med massage av huvud, nacke & dina skuldror.
IMG_4332

 

Oljemassage

Oljemassage är en något mjukare form av massage än thaimassage och föredras därför av många. Akupressurtekniker används flitigt och oljan gör att det upplevs mjukt och behagligt. Stimulerandet av akupressurpunkter främjar blodcirkulationen och återställer kroppens energi och balans. Precis som thaimassage fungerar oljemassage bra för att lösa upp muskelspänningar och lindra värk. Alla former av massage och faktiskt all form av behaglig mänsklig beröring frigör endorfiner i kroppen som ökar det psykiska välbefinnandet, vilket i sin tur påverkar vår fysik positivt.

Ryggmassage

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga dina besvär eller att hjälpa dig med direkta problem som t ex onda axlar, trött rygg, musarm, huvudvärk mm. Om man är allmänt stel eller har muskelvärk rekommenderas ryggmassage som är mycket avslappnande och skönt. Behandlingen fokuseras på övre ryggen, nacken och huvudet.
Denna massage är för dig som känner dig stel i nacken och axlar på grund av stress eller stillasittande arbete. Massagen lösgör stela muskler och ökar rörligheten och ger ny energi.

Aromatherapi Massage

Behandlingen är en lätt, mild och avslappnade massage där en speciell olja masseras in med långa rörelser för att ge verkan. Oljemassagen verkar avslappnade för din kropp och lättar upp spänningar. Resultatet är minskad värk i muskler och avkopplande kropp som får dig att känna harmoni och vara i balans. Denna behandling är den ultimata vägen till avkoppling. Behandlingen utförs i lugn och rofylld miljö med avkopplande musik.

125_3500x3500_300dpi_all-free-download.com_1517734

Traditionell Thaimassage

9800f37b39f85fa609286317982821f1

I den traditionella thaimassage används inga oljor och den som behandlas kläs i löst sittande lätta kläder. Massagen använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen för att förbättra cirkulationen, lindra smärtor och öka rörligheten. Den förbättrade blodcirkulationen medför att näring förs ut bättre till kroppens celler och toxiner eller slaggprodukter forslas bort bättre. Den processen hjälps ytterligare om du dricker vatten efter massagen. Akupressur-tryckpunkter har varit kända under tusentals år av orientaliska utövare för att stimulera olika organ i kroppen och för att återställa energi och balans. Thaimassagens förmåga att minska spänningar bidrar också till de positiva effekterna mot stress vilket på sikt kan motverka stressrelaterade sjukdomar.

134_5986x4314_300dpi_all-free-download.com_9060442
Depositphotos_8625071_original

Örtmassage

IMG_4337Varm ört­massage är en tera­peut­isk be­hand­ling som tas efter en van­lig mas­sage. Ört­er­na som t.ex. inge­fära, citron­gräs, kam­fer mm. värms upp i ett kny­te där man med mjuka tryck mas­se­rar krop­pen. De väl­doft­ande ört­er­na har en medi­cinsk effekt för att lin­dra smär­ta i onda ryg­gar och ömma punk­ter på krop­pen. Spänn­ing­ar och knu­tor löses upp av vär­men och den väl­gör­ande ört­medi­ci­nen som träng­er ned i musk­ler­na. Örtmassagen är känd för att minska svullnader och ger lindring vid muskelvärk och även vid ömma leder och nerver. Behandlingen påbörjas med massage därefter pressas örtknyten mot området som ska behandlas.