Ansiktsmassage

Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen i ansiktet och många muskler som kanske används alltför sällan får en välbehövlig genomkörare. När blodflödet stimuleras får cellerna mer näring samtidigt som blodet forslar bort skadliga ämnen som annars kan lagras i cellerna.

Boka Ansiktsmassage

Bodyscrub

I Asien är scrub en vanlig skönhetsbehandling. Man har för länge sedan upptäckt hur en kraftfull exfoliering av huden gör den både mjuk, ren och vilken lyster den får. Ofta kombinerar man med massage. Behandlingen tar bort döda celler samt ger huden en ny ren och slät yta.

BOKA BODYSCRUB

Fotmassage

Fotmassage är inte bara bra för trötta, värkande fötter. Fötterna har mer än 7 000 nervändar frånhela kroppen och akupressurpunkter som påverkar varje organ i kroppen. Väl utförd fotmassage utnyttjar
den urgamla och ursprungligenkinesiska kunskapen om reflexologi, att olika punkter under fötterna är förbundna med olika organ i kroppen. Fotmassage sänker därför hela kroppens stressnivå.
Att fotmassage dessutom är skönt och avkopplande gör ju inte saken sämre. Behandlingen avslutas med massage av huvud, nacke & dina skuldror.

BOKA FOTMASSAGE

Oljemassage

Är en härligt avslappnande helkroppsmassage med luktfri olja som ger fukt till huden. Massagen görs på rygg, axlar, nacke, ben och armar. Den ökar blodcirkulationen i musklerna och rörligheten i leder, samt är bra för att lösa upp muskelspänningar och lindra värk. Oljemassage är en mycket skön behandling som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande, beroende på vad du önskar. Man behöver inte ha någon typ av krämpor för att få oljemassage, utan man kan gott skämma bort sig själv en stund med total avkoppling. Oljemassage är den populäraste och vanligaste massagen idag.

BOKA OLJEMASSAGE

Ryggmassage

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga dina besvär eller att hjälpa dig med direkta problem som t ex onda axlar, trött rygg, musarm, huvudvärk mm. Om man är allmänt stel eller har muskelvärk rekommenderas ryggmassage som är mycket avslappnande och skönt. Behandlingen fokuseras på övre ryggen, nacken och huvudet.
Denna massage är för dig som känner dig stel i nacken och axlar på grund av stress eller stillasittande arbete. Massagen lösgör stela muskler och ökar rörligheten och ger ny energi.

BOKA RYGGMASSAGE

Aromatherapi Massage

Behandlingen är en lätt, mild och avslappnade massage där en speciell olja masseras in med långa rörelser för att ge verkan. Oljemassagen verkar avslappnade för din kropp och lättar upp spänningar. Resultatet är minskad värk i muskler och avkopplande kropp som får dig att känna harmoni och vara i balans. Denna behandling är den ultimata vägen till avkoppling. Behandlingen utförs i lugn och rofylld miljö med avkopplande musik.

BOKA AROMATHERAPI

Traditionell Thaimassage

I den traditionella thaimassage används inga oljor och den som behandlas kläs i löst sittande lätta kläder. Massagen använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen för att förbättra cirkulationen, lindra smärtor och öka rörligheten. Den förbättrade blodcirkulationen medför att näring förs ut bättre till kroppens celler och toxiner eller slaggprodukter forslas bort bättre. Den processen hjälps ytterligare om du dricker vatten efter massagen. Akupressur-tryckpunkter har varit kända under tusentals år av orientaliska utövare för att stimulera olika organ i kroppen och för att återställa energi och balans. Thaimassagens förmåga att minska spänningar bidrar också till de positiva effekterna mot stress vilket på sikt kan motverka stressrelaterade sjukdomar.

BOKA THAIMASSAGE