Hej!

Jag heter May och kommer från Bangkok i Thailand. Jag flyttade till Sverige 2012 och trivs väldigt bra här. Under dessa år har jag både arbetat och studerat Svenska. Jag pratar nu bra Svenska, Engelska och Thailändska. Jag är Stolt och Glad över att jag 2017 blev Svensk Medborgare.

En dröm gick i uppfyllelse när jag våren 2016 öppnade Thaimassage & Spa Karlstad City på Herrgårdsgatan i Karlstad City. Utvecklingen har varit fantastisk och jag är så lycklig över att jag nu har så många trevliga och underbara kunder som kommer på regelbunden massage.

Jag och min personal har gedigen utbildning från Thailand och lång erfarenhet att utföra professionell massage. Ditt besök hos oss kommer att bli en upplevelse för kropp & själ, mycket välkommen.

Boka tid

För att säkrast få den tid du önskar ring Tel: 070-213 63 62 eller använd tidbokningen på internet www.thaimassage-spa.se och förhandsboka. Självklart är du välkommen på en drop-in tid utan att boka i förväg, förhoppningsvis finns en ledig tid för dej.

Kom gärna en stund i förväg så hinner du varva ner. När du kommer för massage bör du helst undvika att äta en timme före behandlingen.